YIN YOGA IMMERSION AUGUST 2019

Der har været en stor fornøjelse at få lov til at guide jer på seks dages fordybelsesrejse i yin og yoga.

Her på siden finder du, som lovet, en god blanding af hyggelig og letfordøjelig læsning og links til lidt tungere artikler og videoer. Atsammen om emner eller personer vi har talt om i løbet af vores dage sammen. 

I har adgang til siden her indtil d. 1. december.

Det er ikke obligatorisk at se nærmere på det - heller ikke for dem af jer der skal videre på en yogalæreruddannelse hos Sattva.

 

Hvis du har deltaget på alle lektioner, har du også mulighed for at bestille et deltagerbevis. Udfyld blot skemaet nederst på siden her, så sender vi det på mail i løbet af få dage.

På gensyn,

Mari Nordstrøm

LINKS & ARTIKLER

PRAKSIS

Her finder du de yogasekvenser du blev guidet igennem i løbet af vores Yin Immersion. Du er velkommen til at bruge dem som du vil - men vær opmærksom på at de er sammensat til netop jer og ikke nødvendigvis er velegnede til andre grupper, åbne klasser og lignende.

BESTIL DIT DELTAGERBEVIS

“Stjernehimlen “er den sandeste ven i livet, når man først har lært den at kende; altid er den der, altid giver den fred, altid minder den dig om, at din uro, din tvivl, dine smerte er forbigående småting. Universet er og bliver urokkeligt. Vore meninger, vore kampe, vore lidelser er ikke så vigtige og enestående, når det kommer til stykket.”” 

(Kagge 2017: 88 citerer polarforskeren Fridtjof Nansen)

Sattva Yoga  II  Teglgårdstræde 8b, 3. sal  II  1452 Kbh K  II  Kontakt@sattva-yoga.dk