FORDYBELSESKLASSER I KBH

NOGET OM DRAGER
YIN MED MERE  II  20. OKTOBER  II  11.00 - 13.00  II  KØBENHAVN K  II  95,-

En Yin-fokuseret yogaklasse drysset med flydende, langsomme bevægelser.

Klassen varer i to timer og rundes af med Yoga Nidra. Klassen er åben for alle interesserede. Mød op i god tid, hvis dette er din første klasse hos Sattva.

Undervises af Mari Nordstrøm hos Sattva Yoga i København.

BJØRNEN SOVER
YIN MED MERE  II  18. NOVEMBER  II  17.00 - 19.00  II  KØBENHAVN K  II  95,-

En vintervenlig Yinklasse med god tid til at smelte ind i stillingerne, hvile ind i  stilheden og give dig hen til tyngdekraften. Denne klasse er mest oplagt for dig, der allerede har noget erfaring med yin yoga.

Undervises af Mari Nordstrøm hos Sattva Yoga i København.

SOVENDE SVANE & ANDRE KÆRLIGHEDSHISTORIER
YIN MED MERE  II  15. DECEMBER  II  11.00 - 13.00  II  KØBENHAVN K  II  95,-

Yinstillingen 'Sovende Svane' har fokus på hofterne, og det samme har mange andre klassiske yinstillinger - med god grund! På denne klasse forkæler vi netop hofter og bækken igennem stillinger, bevægelser og enkelte åndedrætsøvelser.

Undervises af Mari Nordstrøm hos Sattva Yoga i København.

LYD & STILHED ( 1 )
YIN MED MERE  II  5. JANUAR 2020 II  11.00 - 13.00  II  KØBENHAVN K  II  125,-

Dette er den første yin yogaklasse ud af tre med fokus på lyd og stilhed. På hver klasse inviterer vi en ny gæst til at fylde rummet med lyd imens Mari guider dig igennem yin yoga-stillingerne og ind i stilhed.

* Betaling for klassen trækkes først på dagen for eventen. Også selvom du indtaster dine betalingsoplysninger ved tilmelding. Hvis du ikke indtaster betalingsoplysninger tilsendes en faktura på mail efter klassens afslutning.

* Hvis du må melde afbud til en klasse, kan du gøre det indtil 24 timer før klassens start. Dog gerne i så god tid som muligt, så vi kan nå at give din plads til en anden. Afbud mailes til kontakt@sattva-yoga.dk

Sattva Yoga  II  Teglgårdstræde 8b, 3. sal  II  1452 Kbh K  II  Kontakt@sattva-yoga.dk