YIN & YOGA
GRUNDUDDANNELSE

Untitled Session0722_lowres_edited.jpg

Drømmer du at om at fordybe dig i din yogapraksis og uddanne dig til yogalærer i et hjertevarmt fagligt fællesskab? Så er du meget velkommen på Sattvas grunduddannelse i Yin & Yoga.

 

Klassisk Yin Yoga er en dyb, langsom og meditativ praksis med stor effekt på både den fysiske krop, den energetiske krop, på tanker, følelser og på vores måde at være i kroppen (og i hverdagen) på. På denne uddannelse undersøger vi alt det og mere til. Glæd dig til at lære mere om blandt andet yin og yang, yogastillinger, kroppen, nervesystemet, sanserne, åndedrættet og pranayama, meridianer og chakraer, meditation og yoga nidra, yogahistorie og -filosofi, psykologi, sekvenseringsprincipper og undervisningsteknik. Igennem uddannelsen vil du opleve en masse kvalitetstid på yogamåtten - og lære selv at planlægge og undervise inspirerende yin yogaklasser.

Undervisningen finder sted over 5 undervisningsmoduler i København K. Imellem modulerne holder vi kontakten og fortsætter studierne online på Sattvas kursistforum. 

Jeg glæder mig til at dele fordybelsen med dig.

MN Signatur.png

KALENDER

MODUL 1 - REJSEN BEGYNDER

D. 3. - 6. november 2022 kl. 9.00-18.00

MODUL 2 - IND I MASKINRUMMET

D. 1. - 4. december 2022 kl. 9.00-18.00

MODUL 3 - DET INDRE LANDSKAB

D. 5. - 8. januar 2023 kl. 9.00-18.00

MODUL 4 - NOGET PÅ HJERTE

D. 2. - 5. februar 2023 kl. 9.00-18.00

MODUL 5 - OPSAMLING & AFSLUTNING

D. 2. - 5. marts 2023 kl. 9.00-18.00

ONLINE

Derudover ca. 8 timers hjemmearbejde / online fordybelse via kursistforum i forbindelse med hvert modul.  

Grunduddannelse i Yin & Yoga i København, 200 lektioner. Pris: 22.500,-

Prisen inkluderer alle lektioner, undervisningsmateriale, eksamination og certifikat samt adgang til kursistforum igennem hele forløbet. Beløbet kan let og gebyrfrit opdeles i op til 10 rater.

IMG_1760_edited_edited_edited_edited.jpg

Er du klar til at sende din ansøgning og sikre din plads på uddannelsen?

Så kan du gøre det lige her.

Du vil få svar på din ansøgning i løbet af få dage. Har du spørgsmål eller noget at tilføje inden da, kan du skrive til os på kontakt@sattva-yoga.dk

_B5A2164_edited_edited.jpg

Vil du vide mere om forløbet, om din underviser eller muligheden for ratebetaling? Er du i tvivl om du skal vælge uddannelsen i Halvmånehuset eller i København? Eller vil du gerne kigge forbi til en kop the og en snak?

 

Skriv til os her. Vi glæder os til at høre fra dig.

FORDYBELSESKLASSER_edited.jpg

Er du nysgerrig efter at vide mere, men endnu ikke helt klar til at sende din ansøgning?

 

Tilmeld dig interesselisten her - det er helt uforpligtende. Så hører du fra os, når der er noget nyt og får besked inden holdet bliver fuldt booket.