KLASSER & KURSER

Har du lyst til at forkæle dig selv med en yogaklasse, fordybe dig i din yogapraksis eller finde ny inspiration til din undervisning? Så er du meget velkommen på vores klasser og kurser.

De fleste af vores klasser og kurser er åbne for alle, der er yogaforelskede eller blot nysgerrige. Andre kurser og overbygningsuddannelser henvender sig direkte til yogalærere og / eller fagfolk.

Læs mere under de enkelte beskrivelser - og kontakt os, hvis du  har spørgsmål.

Vi  glæder os  til at høre fra dig, og forhåbentlig se dig på yogamåtten inden længe.

YIN IMMERSION 1

KURSUS

Over tre kursusdage fordyber vi os i yin yogaens grundprincipper, arketypiske stillinger og i yoga-anatomi. Altsammen på den sjove og lærerige måde.

Du lærer hvordan  at tilpasse yoga-stillingerne til netop din unikke krop og får gode råd til hvordan du kan inddrage yin yoga i din hverdag.

YIN IMMERSION 2

KURSUS

Yin yoga er en opdagelsesrejse i det indre landskab. Hvordan påvirker de forskellige stillinger os? Hvorfor dukker der til tider intense følelser op, når vi praktiserer yoga? Og hvordan forholder vi os til dem, når det sker? Glæd dig til at lære mere om chi, meridianer, meditationsøvelser og alt det, der foregår bag de lukkede øjenlåg, når vi praktiserer yin yoga.

YIN IMMERSION 3

KURSUS

På denne sidste del af Yin Immersion ser vi nærmere på yin yoga for nakke, skuldre og arme. Vi studerer også åndedrættet og undersøger hvordan vi på sikker og givende vis kan kombinere yin yoga med mere dynamiske øvelser på yogamåtten. Yogapraksis vil dog, også på dette modul, være rolig og med hovedvægt på yinstillinger.

YIN IMMERSION 1-3

KURSUS

Oftest foregår Yin Immersion over 3 x 3 dage, men denne sommer har du mulighed for at deltage på alle de samme lektioner i et mere intensivt forløb over syv hele hele kursusdage. Denne form er måske særligt oplagt for dig, der ikke bor i nærheden af København.

D. 29. juni til 5. juli i København K

Alle dage kl. 9.00-17.00

SOVENDE SVANE...

YOGAKLASSE

Sovende Svane & andre kærligheds-historier: Gæsteundervisning hos Yogasymbiose i Næstved d. 15. april kl. 18.00-20.00.

På denne klasse forkæler vi især hofter og bækken igennem stillinger, bevægelser og enkelte åndedrætsøvelser.

 

Kontakt Helle@yogasymbiose.dk for mere info samt tilmelding.

Sattva Yoga  II  Teglgårdstræde 8b, 3. sal  II  1452 Kbh K  II  Kontakt@sattva-yoga.dk