KLASSER & KURSER

Har du lyst til at forkæle dig selv med en yogaklasse, fordybe dig i din yogapraksis eller finde ny inspiration til din undervisning? Så er du meget velkommen på vores klasser og kurser. Nogle arrangementer foregår i Sattvas smukke yogarum i KBH K og andre i Halvmånehuset på Sydsjælland.

Læs mere under beskrivelserne af det enkelte arrangement og find vejvisning her.

De fleste klasser og kurser er åbne for alle, der er yogaforelskede eller blot nysgerrige. Andre kurser og overbygningsuddannelser henvender sig direkte til yogalærere og / eller fagfolk.

KUN MED HJERTET...

SYDSJÆLLAND

'Yin med mere' er fordybelsesklasser med hovedvægt på Yin Yoga drysset med andet godt fra den store yoga-værktøjskasse. Klasserne strækker sig over to timer og alle er velkomne. 

Denne 'Yin med mere' klasse finder sted i Halvmånehuset på Sydsjælland. Klassens overskrift er 'Kun med hjertet...'

Du er velkommen til at låne både et nyvasket yogatæppe og en afsprittet yogamåtte, hvis du ikke vil medbringe dine egne ting. Kun 6 pladser på holdet.

D. 16. September kl.18.30-20.30

YIN IMMERSION

KØBENHAVN

Fordyb dig i yin yogaens grundprincipper, arketypiske stillinger og i yoga-anatomi. Du lærer at tilpasse yoga-stillingerne til netop din unikke krop og får gode råd til hvordan du kan inddrage yin yoga i din hverdag.

Yin yoga er også en opdagelsesrejse i det indre landskab. Hvordan påvirker de forskellige stillinger os? Hvorfor dukker der til tider intense følelser op, når vi praktiserer yoga? Og hvordan forholder vi os til dem, når det sker?

Kurset i sensommeren 2020 er fuldt booket, men der er fortsat plads på januarholdet.

YIN IMMERSION

SYDSJÆLLAND

Her får du alle de samme lektioner som på Yin Immersion i København, men fordelt over 11 hverdagsaftener i Halvmånehuset på Sydsjælland.

Hver kursusaften består af et mix af teori og tid på yogamåtten. Undervisningen foregår på små hold med max 10 deltagere.

Alle med interesse for yin og yoga kan deltage. Kurset udgør også første del af Sattva Yin Yoga Grunduddannelse.

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om dette kursus eller yoga i Halvmånehuset.

Sattva Yoga  II  Teglgårdstræde 8b, 3. sal  II  1452 Kbh K  II  Kontakt@sattva-yoga.dk