KLASSER & KURSER

Har du lyst til at forkæle dig selv med en yogaklasse, fordybe dig i din yogapraksis eller finde ny inspiration til din undervisning? Så er du meget velkommen på vores klasser og kurser.

De fleste af vores klasser og kurser er åbne for alle, der er yogaforelskede eller blot nysgerrige. Andre kurser og overbygningsuddannelser henvender sig direkte til yogalærere og / eller fagfolk.

Vi holder midlertidigt lukket på grund af Corona, men håber at se dig på yogamåtten så snart vi igen kan invitere yogagæster indenfor. 

YIN IMMERSION 1

KURSUS

Over 15 lektioner fordyber vi os i yin yogaens grundprincipper, arketypiske stillinger og i yoga-anatomi. Altsammen på den sjove og lærerige måde.

Du lærer hvordan  at tilpasse yoga-stillingerne til netop din unikke krop og får gode råd til hvordan du kan inddrage yin yoga i din hverdag.

YIN IMMERSION 2

KURSUS

Yin yoga er en opdagelsesrejse i det indre landskab. Hvordan påvirker de forskellige stillinger os? Hvorfor dukker der til tider intense følelser op, når vi praktiserer yoga? Og hvordan forholder vi os til dem, når det sker? Glæd dig til at lære mere om chi, meridianer, meditationsøvelser og alt det, der foregår bag de lukkede øjenlåg, når vi praktiserer yin yoga.

YIN IMMERSION 3

KURSUS

På denne sidste del af Yin Immersion ser vi nærmere på yin yoga for nakke, skuldre og arme. Vi studerer også åndedrættet og undersøger hvordan vi på sikker og givende vis kan kombinere yin yoga med mere dynamiske øvelser på yogamåtten. Yogapraksis vil dog, også på dette modul, være rolig og med hovedvægt på yinstillinger.

Sattva Yoga  II  Teglgårdstræde 8b, 3. sal  II  1452 Kbh K  II  Kontakt@sattva-yoga.dk