YIN YOGA GRUNDUDDANNELSE

200 LEKTIONER - FORÅR / SOMMER 2021 - 4750 LUNDBY

Yin Yoga er en dyb, langsom og meditativ praksis med stor effekt på både den fysiske krop, den energetiske krop, på tanker, følelser og på vores måde at være i kroppen (og i verden) på. På denne uddannelse undersøger vi alt dette og mere til. Du lærer at sammensætte og undervise gode, inspirerende yin yoga-klasser samtidigt med at du fordyber dig i din egen yogapraksis. Altsammen i et trygt og hjertevarmt fagligt fællesskab.

Modul 1 til 3 (Yin Immersion) finder sted i København over 3 lange weekender.

Modul 4 til 7 foregår på mindre hold i smukke, naturskønne rammer på Sydsjælland.

-  OM SATTVA  -

Sattva Yoga er et veletableret kursuscenter dedikeret til at uddanne og videreuddanne kompetente og inspirerende yogalærere. Det har vi gjort i mere end et årti.

 

Indehaver af Sattva Yoga og underviser på uddannelsen er Mari Nordstrøm

-  KURSUS FEE -

Pris for Yin Immersion 1 - 3: 3.995,-

Pris for modul 4 - 7: 19.500,- 

Inkluderer alle lektioner, undervisningsmateriale samt  eksamination.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om muligheden for at lave en betalingsordning.

- ANSØGNING -

Ansøg om en plads på uddannelsen ved at besvare et spørgeskema online.

Har du spørgsmål inden du sender din ansøgning, hører vi meget gerne fra dig. Du er også velkommen til at kigge forbi til en snak og en yogaklasse.

Yin Immersion 1-3

29. + 30. + 31. januar

26. + 27. +  28. februar

26. + 27. + 28. marts

Alle dage kl. 10.00 - 16.00 i KBH K

Rejsen begynder...

Yin Immersion er for alle yogaforelskede og obligatorisk for dig, der deltager på grunduddannelsen i Yin Yoga. På Immersion studerer vi blandt andet yin yogaens grundprincipper, arketypiske stillinger og yoga-anatomi. Altsammen på den sjove og lærerige måde. Vi fordyber os også i den indre yogapraksis: Hvordan påvirker de forskellige stillinger os? Hvorfor dukker der til tider intense følelser op, når vi praktiserer yoga? Og hvordan forholder vi os til dem, når det sker?

 

Du lærer hvordan du tilpasser yoga-stillinger til netop din unikke krop og får gode råd til hvordan du kan inddrage yin yoga i din hverdag. Altsammen et godt fundament for dine videre studier af yin og yoga.

Ind i maskinrummet...

Lær en lang række sekvenseringsprincipper og undervisningsværktøjer, så du kan sammensætte gode, gennemarbejdede yin yogasekvenser.

Glæd dig til at fordybe dig i blandt andet: Forskellige typer yogastillinger og tilgange til bevægelse, sekvensering, yoga-anatomi, yogafilosofi, yogalærerens rolle og ansvar, de første små undervisningsøvelser. Og selvfølgelig til at bruge en masse kvalitetstid på yogamåtten.

IMG_0988.JPG

Modul 4

Torsdag d. 6. maj

Fredag d. 7. maj

Lørdag d. 8. maj

Søndag d. 9. maj

Alle dage kl. 9.00 - 18.00 på Sydsjælland.

salen.JPG

Modul 5

Torsdag d. 3. juni

Fredag d. 4. juni

Lørdag d. 5. juni

Søndag d. 8. juni

Alle dage kl. 9.00 - 18.00 på Sydsjælland.

Noget på hjerte

En god yin yogaklasse handler om meget mere end blot at sætte de rigtige yogastillinger sammen i den rigtige rækkefølge. På dette modul fordyber vi os i hvordan vi kommunikerer bedst muligt som yogalærere, arbejder med temaer på vores yogaklasser, skaber et trygt, og potentielt transformerende, rum for vores elever.

Glæd dig til at lære mere om blandt andet: Sanserne i vestens og yogaens perspektiv, yogafilosofi, chakraer, kommunikation og undervisningsteknik, stemmetræning og kropssprog. 

Rejser i det indre landskab

Yoga er meget mere end blot fysiske øvelser. På dette modul fordyber vi os i den indre yogapraksis, herunder meditation og afspænding.

Glæd dig til at lære mere om blandt andet: Opmærksomhed, meditation, kropsskanninger, sankalpa, visualiseringer, Savasana og yogapsykologi.

Screenshot%25202020-05-21%2520at%252011_

Modul 6

Torsdag d. 1. juli

Fredag d. 2. juli

Lørdag d. 3. juli

Søndag d. 4. juli

Alle dage kl. 9.00 - 18.00 på Sydsjælland.

Modul 7

Torsdag d. 29. juli

Fredag d. 30. juli

Lørdag d. 31. juli

Søndag d. 1. august

Torsdag til lørdag kl. 9.00 - 18.00

Søndag kl. 9.00-20.00

Eksamination & Certificering

Vores fælles rejse ind i Yinland afrundes i august 2021. Her får du blandt andet mulighed for at gå til eksamen og modtage værdifuld feedback på din undervisning. Vi samler op på alle de mange emner vi har beskæftiget os med igennem uddannelsen inden vi vender blikket imod den nye rejse, der skal til at begynde; nemlig tiden som nyuddannet yogalærer.

Vi glæder os til at fejre dig - og ikke mindst til at sende dig ud i verden som certificeret yin yogalærer!

Sattva Yoga  II  Teglgårdstræde 8b, 3. sal  II  1452 Kbh K  II  Kontakt@sattva-yoga.dk