Yoga Asana

YIN YOGA IMMERSION

Yin Yoga er en smuk, dyb, langsom og meditativ praksis der på trods af, eller måske endda i kraft af, sin enkelhed har stor effekt på både krop og sind. 

 

På dette kursus fordyber vi os i yin yogaens grundprincipper, arketypiske stillinger og i yoga-anatomi. Lær hvordan du tilpasser yogastillingerne til netop din unikke krop og få gode råd til hvordan du kan inddrage yin yoga i din hverdag.

  

Yin yoga er også en opdagelsesrejse i det indre landskab, og netop den indre oplevelse fylder derfor også en del på kurset. For hvad sker der egentlig, når du lukker øjnene, giver dig hen til tyngdekraften og - måske - smelter ind i stilheden?

Kurset henvender sig til både yogalærere og andre yogaforelskede. Forløbet finder sted i Sattvas rum i København K og undervises af Mari Nordstrøm. Læs mere om Mari her.

NYHEDSBREV
REJSEN BEGYNDER

DEL 1

Vi starter rejsen ind i Yinland med at fordybe  os i yin yogaens grundprincipper, arketypiske stillinger og i yoga-anatomi. Altsammen på den sjove og lærerige måde.

Du lærer hvordan du kan tilpasse yoga-stillingerne til netop din unikke krop og får gode råd til hvordan du kan inddrage yin yoga i din hverdag.

Untitled Session0666_edited.jpg
BAG LUKKEDE ØJENLÅG

DEL 2

Hvordan påvirker de forskellige stillinger os? Hvorfor dukker der til tider intense følelser op, når vi praktiserer yoga? Og hvordan forholder vi os til dem, når det sker? Glæd dig til at lære mere om chi, meridianer, meditationsøvelser, og det, der foregår bag de lukkede øjenlåg, når vi praktiserer yin yoga.

Blid yoga & yoga Nidra fra morgenstunden
YIN & YANG I BALANCE

DEL 3

På denne sidste del af Yin Immersion ser vi nærmere på yin yoga for nakke, skuldre og arme. Vi studerer også åndedrættet og undersøger hvordan vi kan kombinere yin yoga med mere dynamiske øvelser.

Yogaklasserne er selvfølgelig stadig blide og med hovedvægt på yin yogastillinger.

PRIS VED SAMLET TILMELDING TIL DEL 1 + 2 + 3 (45 LEKTIONER) 3.995,-

1/8
Yoga6 copy.jpg