top of page
IMG_0494_edited_edited.jpg

YIN YOGA
OVERBYGNING FOR YOGALÆRERE

YIN YOGA
OVERBYGNING FOR YOGALÆRERE

YIN YOGA


MODUL 1: ESSENSEN AF YIN 
MODUL 2: NOGET PÅ HJERTE

HVIDGREN.png
_B5A2164_edited.jpg
_B5A3167_edited_edited_edited.jpg

Yin Yoga overbygningen er for dig, der vil fordybe dig i Yin Yoga, udvide dine undervisningskompetencer og give din egen yogapraksis en vitamininsprøjtning

 

Hos Sattva har vi igennem mere end et årti uddannet og videreuddannet YIN-yogalærere med noget på hjerte. Sammen skaber vi et trygt læringsrum med plads til den enkelte og fokus på et hjertevarmt fagligt fælleskab.

Yin Yoga overbygningen består af 2 moduler. Du kan sagtens tilmelde dig modulerne enkeltvis. Deltagelse på modul 2 forudsætter, at du har deltaget på modul 1 eller allerede er uddannet Yin Yogalærer.

 


Modul 1  II  Essensen af Yin

Vi begynder rejsen ind i Yinland med at lære om Yin Yogaens historie, grundprincipper og arketypiske stillinger. Vi studerer fascia og knogler, undersøger hvordan vi kan tilpasse yogastillinger til den enkelte og bruger en masse kvalitetstid på yogamåtten.

Som du sikkert allerede har mærket, er Yin Yoga meget mere end bare stræk af kroppens væv. På modulet her går vi derfor også på opdagelse i nogle af de dybere dimensioner af Yin Yoga. Hvad er det egentlig, der sker i det indre landskab, når vi lukker øjnene, vender opmærksomheden indad og giver os hen til en yogastilling?

Modul 2  II  Noget på hjerte

På modul 2 skal vi en tur i maskinrummet! Der ligger selvfølgelig mange spændende overvejelser bag en gennemarbejdet Yin Yogaklasse. På dette modul lærer du blandt andet at sætte stillingerne sammen til en sammenhængende og meningsfuld yogaklasse med udgangspunkt i forskellige sekvenseringsprincipper. Du får også konkrete værktøjer til at arbejde med og formidle spændende temaer igennem din undervisning. 

ESSENSEN AF YIN

D. 30. januar til 2. februar 2025

Kl. 9.00-17.00 alle dage

+ ca. 1 times online / hjemmearbejde, hvis du vil have et kursusbevis.

Nogetpåhjerte

NOGET PÅ HJERTE

D. 27. februar til 2. marts 2025

Kl. 9.00-17.00 alle dage

+ ca. 5 timer online / hjemmearbejde, hvis du vil have et kursusbevis.

bottom of page