YIN YOGA OVERBYGNING

MED MARI NORDSTRØM

En solid uddannelse for dig, der ønsker at blive certificeret yin yogalærer og udvide dine undervisningskompetencer i et hjertevarmt fagligt fællesskab. Uddannelsen strækker sig over en række lange weekendmoduler samt et onlinemodul. Denne struktur giver dig mulighed for løbende at integrere din nye viden i din yogapraksis såvel som i din undervisning.

Kursus-fee inkluderer alle moduler (herunder Yin Immersion) manual, eksamination og certifikat. Pris for hele forløbet: 11.500,- 

MODULER & DATOER 2021

1: REJSEN BEGYNDER

Vi fordyber os i yin yogaens grundprincipper, arketypiske stillinger og i yoga-anatomi. Altsammen på den sjove og lærerige måde.

Du lærer hvordan du tilpasser yoga-stillinger til netop din unikke krop og får gode råd til hvordan du kan inddrage yin yoga i din hverdag. Et godt mix af teori og tid på yogamåtten.

29. + 30 + 31. januar kl. 10.00-16.00

Lokation: KBH K

2: BAG LUKKEDE ØJENLÅG

Hvordan påvirker de forskellige stillinger os? Hvorfor dukker der til tider intense følelser op, når vi praktiserer yoga? Og hvordan forholder vi os til dem, når det sker? Glæd dig til at lære mere om chi, meridianer, meditationsøvelser, og det, der foregår bag de lukkede øjenlåg, når vi praktiserer yin yoga.

26. + 27. + 28. februar kl. 10.00-16.00

Lokation: KBH K

3: YIN & YANG I BALANCE

På denne sidste del af Yin Immersion ser vi nærmere på yin yoga for nakke, skuldre og arme. Vi studerer også åndedrættet og undersøger hvordan vi kan kombinere yin yoga med mere dynamiske øvelser.

Yogaklasserne er selvfølgelig stadig blide og med hovedvægt på yin yogastillinger.

26. + 27. + 28. marts kl. 10.00-16.00

Lokation: KBH K

4: SEKVENSERING & UNDERVISNING

Lær  en lang række sekvenseringsprincipper og undervisningsværktøjer, så du selv kan sammensætte og undervise gode, gennemarbejdede yin yogaklasser.

For at deltage på dette og de efterfølgende moduler skal du allerede være uddannet yogalærer.

22. + 23. + 24. + 25. april kl. 9.30-16.30

Lokation: Lundby, Sydsjælland

5: ONLINEMODUL

Imellem modul 4 og 6 skal du blandt andet øve dig i at undervise yin yoga. Du skal som minimum deltage på 3 yinklasser samt planlægge og undervise 1 yinklasse. Du vil blive bedt om at dele dine oplevelser skriftligt via vores onlinemodul.

Vi anbefaler også at du kigger alle dine noter igennem og genlæser din workbook inden det sidste og afsluttende modul.

26. april til 28. maj kl. 9.30-16.30

6: EKSAMINATION & CERTIFICERING

Vores fælles rejse ind i yinland afrundes i foråret 2021. Her får du blandt andet mulighed for at gå til eksamen ved at undervise dine medstuderende og modtage værdifuld og støttende feedback. Vi glæder os til at fejre dig - og ikke mindst til at sende dig ud i verden som certificeret yin yogalærer!

29. + 30. maj kl. 9.30-16.30

Lokation: Lundby, Sydsjælland

Sattva Yoga  II  Teglgårdstræde 8b, 3. sal  II  1452 Kbh K  II  Kontakt@sattva-yoga.dk