YIN YOGA OVERBYGNING

MED MARI NORDSTRØM

En solid efteruddannelse for dig, der allerede underviser i yoga og som ønsker at udvide dine undervisningskompetencer i et hjertevarmt fagligt fællesskab.

Uddannelsen strækker sig over tre lange moduler i Halvmånehuset på Sydsjælland. Hvert modul består af 4 lange kursusdage samt 6 lektioner online. Denne struktur giver dig mulighed for løbende at integrere din nye viden i din yogapraksis såvel som i din undervisning.

Kursus fee inkluderer alle moduler (100 lektioner) manual, eksamination og certifikat.

Pris for hele forløbet: 11.500,- 

MODULER & DATOER 2021

1: REJSEN IND I YIN-LAND

Glæd dig til at studere Yin yogaens grundprincipper, arketypiske stillinger, kroppens yin-væv og yoga-relevant anatomi, meridianer og chi. Altsammen på den sjove, brugbare måde. 

Vi fordyber os også i den indre yogapraksis: Hvordan påvirker de forskellige stillinger os? Hvorfor dukker der til tider intense følelser op, når vi praktiserer yoga? Og hvordan forholder vi os til dem, når det sker? 

D. 27. til 30. maj kl. 9.00-16.45

Plus 6 lektioner online / på yogamåtten

2: NOGET PÅ HJERTE

At planlægge og undervise en god yin yogaklasse handler om meget mere end at sætte yogastillinger i rækkefølge. På dette modul lærer du en række sekvenserings-principper og andre undervisningsværktøjer, så du kan sammensætte og undervise spændende, givende yogaklasser. Vi arbejder blandt andet med en praktisk metode til at udfolde inspirerende temaer på dine klasser og dele det, du har på hjerte med dine elever.

D. 24. til 27. juni kl. 9.00-16.45

Plus 6 lektioner online / på yogamåtten

3: YIN & YANG I BALANCE

Vores fælles rejse ind i Yinland afrundes i sommeren 2021. Her ser vi blandt andet nærmere på hvordan Yin Yoga kan kombineres med mere dynamisk Yang yoga (i den blide ende af skalaen) på sikker vis. Og på hvordan Yin Yoga kan være en værdifuld del af en varieret, balancerende yogapraksis.

 

Du får også mulighed for at gå til eksamen ved at undervise dine medstuderende og modtage venlig, støttende feedback.

D. 12. til 15. august kl. 9.00-16.45

Plus 6 lektioner online / på yogamåtten