top of page

Halvmånehuset ligger midt i den smukkeste natur på Sydsjælland: Tæt på Præstø, Vordingborg og Næsted, få minutters kørsel fra Lundby station og ca. en times kørsel fra København. Her er der ro og masser af plads, to stemningsfulde yogasale, vilde blomster og højt til himmelen.

_B5A6527_edited.png

RECEPTION & KURSISTKØKKEN

Kig forbi receptionen, når du ankommer, så vi kan tage godt imod dig.

 

Her finder du også kursistkøkkenet, hvor der vil være the på kanden dagen igennem samt bestik, service og køleskab til din medbragte mad.

_B5A3232_edited.jpg

LILLE SAL

Et smukt og lyst rum med højt til loftet. Det er ofte her vi mødes til morgenmeditation og til workshops på Sattvas uddannelser.

Der er selvfølgelig yogamåtter, tæpper, puder og hvad du ellers måtte få brug for.

Screenshot 2022-10-01 at 12.21.54.png

LOUNGEN

Her kan du nyde din frokost og udsigten over markerne eller finde inspiration i bogreolen. Bøgerne på hylderne er altid nøje udvalgt efter undervisningsdagens emner.

 

Det er også et hyggeligt sted at være, når undervisningen foregår i helt små grupper.

store sal.jpeg

STORE SAL

Store Sal finder du for foden af bakken. Her er der også yogamåtter, tæpper og alt andet, du måtte få brug for til din yogapraksis.

 

På uddannelserne er det oftest her - med udsigt til havens træer og naturens skiftende farver - vi mødes, når det er tid til dagens lange yogaklasse.

Screenshot 2021-07-26 at 14.36_edited.jpg

OMRÅDET

i den vilde have er der flere hyggelige kroge, du kan udforske. Her finder du en hængekøje og en bænk med kig til havens vandspejl, en lille lund med frugttræer, et drivhus med brændeovn og god plads til hygge, udsigt over markerne og mange muligheder for at møde harer, rovfugle, rådyr og krondyr.

bottom of page