top of page
Mudra Meditation

BLIV YOGAVEJLEDER

HVIDGREN.png

Foundational Yoga Therapy
300 lektioner

Hands Touching

Sattvas 300-timers uddannelsesspor er for dig, der ønsker at videreuddanne dig til YogaVejleder og understøtte dine elevers / klienters trivsel - på yogamåtten og i hverdagen - med udgangspunkt i yogaens mange teknikker og muligheder.
 
Forløbet består af flere kurser og moduler, der giver dig mulighed for at videreuddanne dig i dit eget tempo, integrere din nye viden løbende og få inspiration til både din egen praksis og din undervisning. Tilsammen giver kurserne dig et solidt fundament for at undervise på et højt fagligt niveau, målrettet den enkelte og med udgangspunkt i en bred yoga-værktøjskasse.

For at få en plads på forløbet, skal du allerede være uddannet yogalærer. Derefter kan du fortsætte på
overbygningsmodulerne. Udvalget af kurser og moduler kan variere fra år til år. i 2024-2025 kan du vælge imellem følgende moduler:
 
- Essensen af YIN
- Noget på hjerte
- Fra Yin til Yang

- Yoga Nidra 1: I det indre landskab
- Yoga Nidra  2: Fordybelsesdage
- Hvile & velvære med Restorativ Yoga

- Yin Yoga Massage & introduktion til yoga som kropsterapi

'Yoga for Balance & Velvære' samler vi trådene. Her lærer du at undervise en-til-en med udgangspunkt i den enkeltes ønsker og behov. Denne del af forløbet består af en række fordybelsesdage og kan afsluttes med eksamination og certificering som YogaVejleder.

Læs mere om 'Yoga for Balance & Velvære´ her.

Drømmer du om senere at videreuddanne dig til Yogaterapeut er certificering som YogaVejleder en del af rejsen.


Spørgsmål eller brug for sparring?
Du er meget velkommen til at booke en gratis samtale, hvor vi sammen kan se på hvordan du kan sammensætte et forløb, der matcher dig og dine interesser. Skriv til kontakt@sattva-yoga.dk eller send en besked her 

kursusoversigt (2100 x 2970 px) (A4 (liggende)).png
bottom of page