YIN YOGA MASSAGE

FOR YOGALÆRERE & KROPSTERAPEUTER

Yin Yoga Massage kombinerer blide stræk af kroppens yin-væv med stimulering af meridianer og andre teknikker, der beroliger nervesystemet, frigør vejrtrækningen og løsner op for spændinger i kroppen. På kurset lærer du en række teknikker, der kan bruges samlet som en fuld yogabaseret wellness-behandling, såvel som enkeltvis i form af støttende, guidende, beroligende berøringer og justeringer på dine yogaklasser. 

 

Kurset er særligt velegnet for dig, hvis du eksempelvis underviser enetimer i yoga eller ønsker at kombinere din undervisning med massage-behandlinger baseret på alt det, du allerede ved og kan som yogalærer eller terapeut. 

 

- KURSUS I KBH K -

Kurset  i københavn finder sted over 5 intensive kursusdage d. 7.-11. april 2021. Alle dage i tidsrummet 9.30-16.30.

Der må derudover påregnes hjemmearbejde undervejs til lidt læsning og til at øve teknikkerne på venner og andre heldige frivillige. 

Kurset finder sted i Sattvas yogarum på Teglgårdtræde i København k.

- KURSUS PÅ SYDSJÆLLAND  -

Næste kursus på Sydsjælland finder sted  d. 21. + 22. + 23. maj samt 18. + 19.+ 20. juni 2021. Alle dage i tidsrummet 10.00-16.00.

Certificering forudsætter deltagelse på alle lektioner samt bestået afsluttende praktisk eksamen. 

Kurset finder sted i Halvmånehuset på Sydsjælland, tæt på både Næstved, Præstø og Vordingborg. 

IMG_1194.jpg

Pris for 30 lektioner er 5.500,- og inkluderer workbook samt eksamination. ​Kontakt Sattva, hvis du vil høre mere om muligheden for at lave en betalingsordning.

Det er obligatorisk at deltage på Yin Immersion (som minimum del 1) inden eller sideløbende med dette kursus. I nogle tilfælde vil det dog være muligt at få merit for Immersion, hvis du i forvejen har erfaring med undervisning af klassisk Yin Yoga.

 

Læs mere om Yin Yoga Immersion her.

IMG_0715.JPG

Sattva Yoga  II  4750 Lundby  II  1452 KBH K  II  Kontakt@sattva-yoga.dk