top of page

YIN YOGA MASSAGE

HVIDGREN.png

Yin Yoga Massage kombinerer blide stræk af kroppens yin-væv med stimulering af meridianer og andre teknikker, der beroliger nervesystemet, frigør vejrtrækningen og løsner op for spændinger i kroppen. På kurset lærer du en række teknikker, der kan bruges samlet som en fuld yogabaseret velværebehandling, såvel som enkeltvis i form af støttende, guidende berøringer og justeringer på dine yogaklasser. 
 


Kurset er særligt velegnet for dig, der eksempelvis:

  • Vil lære nye, effektfulde hands-on teknikker som du kan bruge på både dine yogaklasser og enetimer. 

 

  • Ønsker at blive klogere på fascia og kroppes forskelligheder. 

  • Drømmer om at kombinere din yogaundervisning med massagebehandlinger baseret på alt dét, du allerede ved og kan som yogalærer.​​

 

  • Allerede udbyder massagebehandlinger, kropsterapi eller yogaterapi og ønsker at udvide din værktøjskasse med nye, virkningsfulde teknikker.​

Tilmelding & betaling

Tilmeld dig her på siden eller skriv til kontakt@sattva-yoga.dk. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til kurset.

kursusfee for fem hele kursusdage er 5.500,- og inkluderer alle 30 lektioner, workbook samt eksamination. Udstedelse af certifikat forudsætter fuld deltagelse og bestået afsluttende praktisk eksamen. Der er mulighed for ratebetaling - uden bøvl eller ekstra gebyrer.

Nysgerrig, men ikke helt klar til at tilmelde dig? Vil du gerne have besked, når vi skriver nye hold i kalenderen? Så kan du tilmelde dig interesselisten her. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at stå på listen. 

VINTER 2024
- KØBENHAVN -

23. + 24. + 25. februar

23. + 24. marts

 Alle dage kl. 9.30-16.30.

SENSOMMER 2024
- SYDSJÆLLAND -

24. + 25. + 26.

28. + 29. september

 Alle dage kl. 9.30-16.30.

TILMELD DIG
INTERESSELISTEN

Så er du sikker på at få besked om kommende Yin Yoga massagekurser.

bottom of page