top of page

YOGA PÅ HJERTE

 

For mig er yoga en vigtig del af hverdagen; både på yogamåtten, igennem livets små og store opgaver og i mit arbejde med kursister og klienter. Jeg brænder især for yoga, yoga nidra og yogaterapi som en vej til større nærvær, velvære og indsigt - og selvfølgelig for at uddanne og videreuddanne nogle af landets dygtigste yogalærere.

Tidligere har jeg boet i København, hvor jeg også har haft flere små og store yogastudier. Det har været både spændende og lærerigt, men en længsel efter mere ro i hverdagen førte til, at jeg i 2018 flyttede til Halvmånehuset på Sydsjælland. Det har givet mig mulighed for at sætte tempoet ned, skrue op for nærværet og bruge mere tid i naturen. En god del af min undervisning foregår også her.

Jeg har sammensat og undervist en hel del forskellige kurser og yogalærer-uddannelser igennem 15 år. Fælles for dem alle er fokus på solid faglighed formidlet på en spændende og tilgængelig måde. På holdene er der plads til forskellighed og samtidig fokus på alt det fine, vi kan i fællesskab. Sammen skaber vi et trygt læringsrum, hvor der er mulighed for at være nysgerrig, ærlig, blød, stærk, tvivlende, vidende, støttet, støttende og i forandring.

 

​Det er fantastisk spændende at uddanne og videreuddanne yogalærere, men for mig er det lige så vigtigt selv at lære nyt og lade mig inspirere. Jeg elsker at læse bøger og nørde forskningsartikler, deltage på kurser og kaste mig med hjertet først ud i nye uddannelser. Jeg er certificeret til at undervise Hatha, Hot Yoga, Vinyasa, Restorativ Yoga, Yin-Yang Yoga, Yoga Nidra - og ikke mindst Yin Yoga, som jeg løbende studerer hos Paul og Suzee Grilley.

I 2009 skrev jeg mit yogaterapeutiske speciale om depression, angst og kroniske smerter. Jeg har siden hen fordybet mig videre indenfor både yogaterapien, kropsterapi, kraniosakralterapi, bindevævsmassage, psykospirituel coaching, tappping / tankefeltterapi og samtaleterapi hos inspirerende undervisere rundt omkring i verden.

Allermest har jeg dog lært af de mange klienter, kursister og yogagæster jeg har været så heldig at undervise og dele yogarejsen med igennem årene. Tak til jer!

Hvis du vil vide mere om mig, Sattva eller undervisningen, er du altid velkommen til at kontakte mig.

 

Mari Nordstrøm

Yogalærer & certificeret yogaterapeut

E-RYT 500  II  C-IAYT

 

Screenshot 2023-10-20 at 15.40.10.png
bottom of page