SATTVA YOGA

v. MARI NORDSTRØM

Mange års erfaring, faglig dybde, evig nysgerrighed og passion for både yoga og den gode undervisning er det fundament alle vores uddannelser er bygget på. Vi har igennem mere end et årti inspireret, uddannet og videreuddannet flere hundrede dygtige yogalærere. Du vil derfor kunne møde mange af Sattvas tidligere kursister rundt omkring i hele landet, hvor de underviser i flere former for yoga, har åbnet yogastudier og endda startet egne yogalæreruddannelser. Noget vi er ret stolte af. 

Mit navn er Mari Nordstrøm, og jeg er indehaver af Sattva Yoga.

 

Jeg er certificeret yogaterapeut og medlem af International Association of Yoga Therapists (IAYT). For tolv år siden skrev jeg mit yogaterapeutiske speciale med fokus på depression, angst og kroniske smerter, men jeg har sidenhen arbejdet indenfor en lang række andre yogaterapeutiske områder. Netop min baggrund som yogaterapeut er i høj grad med til at præge min tillgang til yoga - på yogamåtten og i hverdagen. For mig handler yoga om at skabe balance; i kroppen såvel som på dybere planer.

   

Jeg er certificeret til at undervise i Hatha Yoga, Hot Yoga, Vinyasa Yoga, Restorativ Yoga, Yin-Yang Yoga, Yoga Nidra og Yin Yoga. Netop Yin yoga og meditation fylder en del i både mine studier og i min yogapraksis. Ikke mindst inspireret af Paul Grilley, en af mine primære lærere, som jeg løbende videreuddanner mig hos.

   

Derudover videreuddanner jeg mig løbende indenfor en lang række andre områder: Kropsterapi, massage, kraniosakralterapi, afspændingsakupunktur, (yoga)anatomi og samtaleterapi. Jeg elsker at fordybe mig i emner såsom åndedrættet, fascia, meridianer, drømmeyoga, yogafilosofi og -psykologi. Tidligere har jeg studeret kommunikation og psykologi på Roskilde Universitet for blandt andet at blive klogere på læreprocesser i grupper. En viden som jeg i dag bruger til at skabe hjertevarme læringsfællesskaber.

   

Sideløbende med Sattva har jeg ejet flere forskellige yogastudier. Det har resulteret i nogle travle år sammen med et team bestående af en masse skønne yogalærere og endnu flere glade yogagæster. Det var fantastisk spændende og meget lærerigt, men i 2018 var det tid til forandring. Jeg valgte at give yogastudierne videre, flytte på landet med min hund og dedikere mig endnu mere til det nære, til min egen yogapraksis og til Sattva Yoga.

   

Hvis du vil vide mere om uddannelserne må du endelig kigge dig omkring på websiden her eller dukke op til en af mine yogaklasser. Har du spørgsmål er du også meget velkommen til at kontakte mig.

 

Mari Nordstrøm

E-RYT 500 II YACEP II C-IAYT,