Screenshot 2022-08-09 at 10.46.35.png
Screenshot 2022-08-09 at 10.45.48.png
mari_nordstrøm.jpg
SATTVA YOGA
TERAPI  II  FORDYBELSE  II  UDDANNELSE

Sattva er et dedikeret yoga- og kursuscenter. Her kan du deltage i yogaklasser, workshops og yogaterapeutiske forløb. Du kan også tilmelde dig en yogalæreruddannelse eller dykke endnu dybere på kurser for yogalærere og fagfolk. Sådan har det været i mere end et årti, og du vil derfor kunne møde mange af Sattvas tidligere kursister rundt omkring i hele landet, hvor de underviser i flere former for yoga, har åbnet yogastudier og endda startet egne yogalæreruddannelser. Noget vi er ret stolte af.

YOGA I HALVMÅNEHUSET
SMÅ HOLD  II  RO & HJERTERUM  II  DU ER INVITERET!

Sattva har igennem mange år haft sit yogahjem i København, men nu har vi valgt at rykke teltpælene op og slå dybere rødder et nyt sted: I Halvmånehuset på Sydsjælland. Her er der ro og plads, to stemningsfulde yogasale, smuk natur og højt til himmelen - de helt rigtige rammer for nærvær, læring og fælles fordybelse.

 

Udvalgte kurser og klasser foregår dog stadig i København.

MARI NORDSTRØM
YOGALÆRER & -TERAPEUT II  E-RYT 500 II  C-IAYT

Jeg er indehaver af Sattva og brænder især for yoga som en vej til større indsigt, velvære og nærvær; et felt jeg elsker at fordybe mig i sammen med både kursister og klienter.

 

For tretten år siden skrev jeg mit yogaterapeutiske speciale med fokus på depression, angst og kroniske smerter. Netop min baggrund som yogaterapeut er i høj grad med til at præge min tilgang til yoga. For mig handler yoga om at skabe balance; i kroppen såvel som på dybere planer.

   

Jeg er certificeret til at undervise i Hatha Yoga, Hot Yoga, Vinyasa Yoga, Restorativ Yoga, Yin-Yang Yoga, Yoga Nidra og Yin Yoga. Netop Yin yoga og meditation fylder en del i både mine studier og i min yogapraksis. Ikke mindst inspireret af Paul Grilley, en af mine primære lærere, som jeg løbende videreuddanner mig hos. Jeg har også været så heldig at studere en lang række andre emner - centreret omkring krop, sind og forskellige former for terapi - med mange andre inspirerende undervisere rundt omkring i verden. Tidligere har jeg studeret kommunikation og psykologi på Roskilde Universitet for blandt andet at blive klogere på læreprocesser i grupper. En viden som jeg i dag bruger til at skabe hjertevarme læringsfællesskaber.

   

Igennem en del år har jeg haft flere små og store yogastudier i København. Det har været både spændende og lærerigt. Men i 2018 var det tid til forandring. Jeg valgte at give yogastudierne videre og dedikere mig endnu mere til det nære, til min yogapraksis - og til at uddanne nogle af landets dygtigste yogalærere.

Hvis du vil vide mere om Sattva Yoga, min tilgang til undervisningen eller om noget af alt det spændende vi fordyber os i her hos Sattva, må du endelig give lyd fra dig.

MN Signatur blå.png