UDDANNELSER

Hjertevarme faglige fællesskaber. Seriøse uddannelser, der samtidigt er sjove. Rum for udfordringer og plads til leg....

Vi har mange års erfaring med at uddanne og videreuddanne kompetente, inspirerende og inspirerede yogalærere. Vil du være med?

 

Læs mere på siden her, og skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

YIN YOGA

& BLID YANG YOGA

Er du vild med yoga? Ønsker du at fordybe dig i din praksis og samtidig blive klædt  på til at undervise andre? Så er dette uddannelsen for dig.

 

På denne 200-timers uddannelse lærer du at sammensætte og undervise gode, inspirerende yin yogaklasser. Derudover lærer du også at kombinere yin yoga med mere dynamiske yogaøvelser, så du også kan undervise blide yin-yang yogaklasser.

Glæd dig til at fordybe dig i yin og yoga i et hjertevarmt læringsfællesskab.

YIN YOGA

& YOGA NIDRA

For dig, der drømmer om at uddanne dig til yogalærer og undervise i Yin Yoga. Du lærer at sammensætte og undervise gode, givende og sikre yin yogaklasser for både begyndere og mere øvede elever samtidigt med at  du fordyber dig i din egen yoga- og meditationspraksis.

På denne 200-timers uddannelse fokuserer vi også på Yoga Nidra; en praksis, der har meget til fælles med Yin Yoga. Du lærer at guide Yoga Nidra som en del  af en Yin yogaklasse, men også som en praksis, der sagtens kan stå alene.

YIN YOGA

FOR YOGALÆRERE

For dig, der ønsker at blive certificeret yin yogalærer og udvide dine undervisnings-kompetencer i et stærkt og inspirerende fagligt fællesskab.

 

Glæd dig til at fordybe dig i blandt andet yoga-anatomi, undervisningsteknik, sekvenserings-principper, meridianer, chakraer og meditationsøvelser på denne rejse ind i yin-land.

YOGA NIDRA

YOGALÆRERE & FAGFOLK

Yoga Nidra oversættes ofte til ’yogiens søvn’, og kan beskrives som en særlig meditationsteknik, hvor vi gennem dyb afspænding af krop og sind, indtræder i en Yoga Nidra-tilstand.

 

Yoga Nidra siges at frigøre vores kreativitet, gavne indlæringsevnen og give mulighed for dyb restitution.

Yoga Nidra bruges også som  et terapeutisk værktøj  til at hele traumer såsom angst, depression og PTSD.

Dette kursus er oplagt for yogalærere, yogalærer-elever  og terapeuter med  interesse for yoga og meditation.  Forløbet  består af fire hele mødedage og et onlinemodul med inspiration og  eksamination.

YIN MASSAGE

YOGALÆRERE & FAGFOLK

Yin Yoga Massage kombinerer blide stræk af kroppens yin-væv med stimulering af meridianer og andre teknikker, der regulerer nervesystemet, skaber plads  til vejrtrækningen og løsner op for  uhensigtsmæssige spændinger i kroppen.

 

Du lærer en række teknikker, der kan bruges samlet som en fuld yogabaseret wellness-behandling såvel som enkeltvis i form af støttende, guidende og beroligende berøringer og justeringer på dine yogaklasser.

Både yogalærere og kropsterapeuter med en grundlæggende forståelse for yoga kan deltage.

YIN TIL YANG

FOR YIN YOGALÆRERE

Er du allerede uddannet yin yogalærer og ønsker du at udvide dine undervisnings-kompetencer, så du på sikker vis kan kombinere yin med yang? Eller endda undervise i Hatha flow klasser i den  blide ende af skalaen? På denne overbygning lærer du netop det. Glæd dig til at fordybe dig yderligere i yin og yang,  yoga-anatomi og yogastillinger, sekvensering af gode yogaklasser,  undervisningsteknik, åndedræt og bevægelse med mere. Altsammen i godt selskab med andre yin yogalærere.

 

Uddannelsen består af  4 hele mødedage samt et onlinemodul med inspiration og eksamination.

YOGA

FOR BALANCE & VELVÆRE

 Level 1  II  300 hr Foundational Yoga Therapy

Små hold og solid faglig fordybelse i et hjertevarmt fællesskab.

Kontakt for info

Sattva Yoga  II  Teglgårdstræde 8b, 3. sal  II  1452 Kbh K  II  Kontakt@sattva-yoga.dk