UDDANNELSER

Hjertevarme faglige fællesskaber. Seriøse uddannelser, der samtidigt er sjove. Rum for udfordringer og plads til leg....

Vi har mange års erfaring med at uddanne og videreuddanne kompetente, inspirerende og inspirerede yogalærere. Vil du være med?

 

Læs mere på siden her, og skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

YIN & YOGA

GRUNDUDDANNELSE

Er du forelsket i Yin yoga? Ønsker du at fordybe dig i din praksis og samtidig blive klædt på til at undervise andre? Så er dette uddannelsen for dig. 

 

Uddannelsen i København er fuldt booket i 2020. Giv gerne lyd fra dig eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at få besked om næste års datoer i København.

YIN & YOGA

GRUNDUDDANNELSE

Lær at sammensætte og undervise gode, givende yin yogaklasser for både begyndere og mere øvede elever samtidigt med at du fordyber dig i din egen yoga- og meditationspraksis.

Uddannelsen på Sydsjælland er fuldt booket i 2020. Der er fortsat pladser på forårsholdet i 2021. 

YIN YOGA

FOR YOGALÆRERE

For dig, der ønsker at blive certificeret yin yogalærer og udvide dine undervisnings-kompetencer i et stærkt og inspirerende fagligt fællesskab. Glæd dig til at fordybe dig i blandt andet yoga-anatomi, undervisningsteknik, sekvenserings-principper, meridianer, chakraer og meditationsøvelser på denne rejse ind i Yin-land.

YOGA NIDRA

YOGALÆRERE & FAGFOLK

Yoga Nidra oversættes ofte til ’yogiens søvn’, og kan beskrives som en særlig meditationsteknik, hvor vi gennem dyb afspænding af krop og sind, indtræder i en Yoga Nidra-tilstand. 

Forløbet består af fire hele mødedage og et onlinemodul med inspiration og  eksamination. Lektionerne  indgår også i Sattvas yogaterapeutiske uddannelse, men kan sagtens stå alene.

YIN MASSAGE

YOGALÆRERE & FAGFOLK

Yin Yoga Massage kombinerer blide stræk af kroppens yin-væv med stimulering af meridianer og andre teknikker, der regulerer nervesystemet, skaber plads  til vejrtrækningen og løsner op for  uhensigtsmæssige spændinger i kroppen.

 

Både yogalærere og kropsterapeuter med en grundlæggende forståelse for yoga kan deltage. Kurset indgår i Sattvas yogaterapeutiske uddannelse, men kan også sagtens stå alene.

YIN TIL YANG

FOR YIN YOGALÆRERE

Er du allerede uddannet yin yogalærer og ønsker du at udvide dine undervisnings-kompetencer, så du på sikker vis kan kombinere yin med yang? Eller endda undervise i Hatha flow i den  blide ende af skalaen? På denne overbygning lærer du netop det. Uddannelsen består af  4 hele mødedage d. 11. - 14. marts 2021 hos Sattva i KBH K samt et onlinemodul med inspiration og eksamination.

YOGA

FOR BALANCE & VELVÆRE

 Level 1  II  300 hr Foundational Yoga Therapy

Kontakt for info

Sattva Yoga  II  Teglgårdstræde 8b, 3. sal  II  1452 Kbh K  II  Kontakt@sattva-yoga.dk