UDDANNELSER

Hjertevarme faglige fællesskaber. Seriøse uddannelser, der samtidigt er sjove. Rum for udfordringer og plads til leg....

Vi har mange års erfaring med at uddanne og videreuddanne kompetente, inspirerende og inspirerede yogalærere. Det glæder vi os til at gøre igen i 2021.

 

Læs mere på siden her, og skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

YIN & YOGA

200 / 245 LEKTIONER

Er du forelsket i Yin yoga? Ønsker du at fordybe dig i din yogapraksis og samtidig blive klædt på til at undervise andre? Så er dette uddannelsen for dig. Vælg imellem 200 og 245 lektioner.

Uddannelsen i 2020 er fuldt booket. Der er fortsat pladser på forårsholdet i 2021.

 

YIN & YOGA

100 LEKTIONER

For dig, der ønsker at blive certificeret yin yogalærer og udvide dine undervisningskompetencer i et stærkt og inspirerende fagligt fællesskab. Glæd dig til at fordybe dig i blandt andet yoga-anatomi, undervisningsteknik, sekvenseringsprincipper, meridianer, chakraer og meditationsøvelser på denne rejse ind i Yin-land. Næste kursus starter i april 2021.

YOGA NIDRA

FOR YIN YOGALÆRERE

Yoga Nidra oversættes ofte til ’yogiens søvn’, og kan beskrives som en særlig meditationsteknik, hvor vi gennem dyb afspænding af krop og sind, indtræder i en Yoga Nidra-tilstand. 

Forløbet består af fire hele mødedage og et onlinemodul med inspiration og  eksamination. Lektionerne indgår også i Sattvas yogaterapeutiske uddannelse, men kan sagtens stå alene.

YIN MASSAGE

FOR YIN YOGALÆRERE

Yin Yoga Massage kombinerer blide stræk af kroppens yin-væv med stimulering af meridianer og andre teknikker, der regulerer nervesystemet, skaber plads  til vejrtrækningen og løsner op for  uhensigtsmæssige spændinger i kroppen.

 

Både yogalærere og kropsterapeuter med en grundlæggende forståelse for yoga kan deltage. Kurset indgår i Sattvas yogaterapeutiske uddannelse, men kan også sagtens stå alene.

YIN TIL YANG

FOR YIN YOGALÆRERE

Er du allerede uddannet yin yogalærer og ønsker du at udvide dine undervisnings-kompetencer, så du på sikker vis kan kombinere yin med yang? Eller endda undervise i Hatha flow i den  blide ende af skalaen? På denne overbygning lærer du netop det. Uddannelsen består af  4 hele mødedage d. 11. - 14. marts 2021 hos Sattva i KBH K samt et onlinemodul med inspiration og eksamination.

YOGA

FOR BALANCE & VELVÆRE

Overbygning for Yogalærere

Kontakt for info