YOGA NIDRA
FOR BALANCE & VELVÆRE

HVIDGREN.png

Yoga Nidra oversættes ofte til ’yogiens søvn’, og kan beskrives som en særlig meditationsteknik, hvor vi ligger ned imens vi igennem dyb afspænding af krop og sind, indtræder i en Yoga Nidra-tilstand; en form for vågen søvn. Gaverne kan være mange: Velvære og afspænding, stresshåndtering, indre healing og udvikling, bedre indlæringsevne og måske endda spirituel indsigt.

 

Teknikkerne virker på nogle måder meget enkle og lette at gå til. Alle kan få glæde af dem. Samtidig er det en praksis med mange lag og dybder. Vores dage sammen bliver derfor en fordybelse i mange forskellige (men forbundne) emner: Krop og åndedræt, (yoga)psykologi, yogafilosofi, undervisningsteknik og lærerige rejser i de indre landskaber.

 Kurset her er en del af Sattvas uddannelsesspor ‘Yoga for balance & velvære,’ men kan også sagtens stå alene. Det er en mulighed for at fordybe din egen praksis og samtidig lære noget nyt til glæde for dine yogaelever og / eller klienter. Forbered dig på fire intense og lærerige dage i godt selskab med en lille gruppe inspirerende medstuderende.

Kursus-fee inkluderer alle kursusdage, arbejdshæfte, adgang til kursistforum samt eksamination og certificering. Pris for hele forløbet: 3.995,- med nem mulighed for at tilvælge ratebetaling.

HALVMÅNEHUSET 2022
D. 8 .+ 9. + 10. + 11. september
Kl 9.00-17.00 alle dage

+ et par timers hjemmearbejde, hvis du ønsker at modtage et kursuscertifikat.
KØBENHAVN 2022
D. 22. + 23. + 24. + 25. september
Kl. 9.00-17.00 alle dage

+ et par timers hjemmearbejde, hvis du ønsker at modtage et kursuscertifikat.