top of page

YOGA NIDRA
REJSER I DET INDRE LANDSKAB

HVIDGREN.png

Yoga Nidra oversættes ofte til ’yogiens søvn.' I en Yoga Nidra-session ligger deltageren ned i en behagelig stilling, imens underviseren guider igennem en dybdegående afspænding, en udforskning af krop og åndedræt og forskellige visualiseringsøvelser. Gaverne ved Yoga Nidra kan være mange: Velvære og ro, bedre nattesøvn, indre heling og personlig udvikling.

 

Teknikkerne kan virke meget enkle og ligetil - alle kan være med og få glæde af dem - men det er også en praksis med mange lag og dybder.  Yoga Nidra er særligt relevant for dig, der vil:

  • lære mere om yogafilosofi og -psykologi

  • vide mere om de forskellige bevidsthedstilstande, vi kan opleve i vores yogapraksis

  • styrke din egen og dine elevers / klienters interoceptive sans

  • blive endnu bedre til at guide visualiseringer og andre indre rejser

  • kunne bruge Yoga Nidra til at slippe den indre uro og harmonisere nervesystemet

  • lære at undervise enkeltpersoner såvel som grupper i Yoga Nidra

 

Yoga Nidra basiskursus får du en god, grundlæggende forståelse for strukturen i en Yoga Nidra og lærer at skrive og formidle dine egne Yoga Nidra manuskripter - både til grupper og til enkeltpersoner. Vær også forberedt på selv at vende opmærksomheden indad og gå på opdagelse i dit indre landskab. 

Hvis du allerede har deltaget på basiskurset eller andre kurser i Yoga Nidra / meditation og er klar til flere rejser i det indre landskab, er du velkommen på de fire Yoga Nidra fordybelsesdage. Tilmeld dig de fire dage samlet eller - hvis der er ledige pladser på holdet - enkeltvis. Hver dag har sit eget spændende tema:

  • Søvn, drømme & dagbøger

  • Indre helte & vise vejledere

  • Som lotusblomsten: Nidra & Ayurveda

  • Hjertets dybeste længsel

Tilmelding

Tilmelding er åben for alle interesserede, men er særligt relevant for yogalærer-studerende, yogalærere og terapeuter. Undervisningen foregår på små hyggelige hold i smukke rammer. Har du spørgsmål til det praktiske såsom tilmelding, transport og overnatning, må du endelig give lyd fra dig.

 

Kursusfee inkluderer alle lektioner, undervisningskompendie, adgang til kursistforum og certifikat efter bestået eksamen. Der er mulighed for at tilvælge gebyrfri ratebetaling ved tilmelding.

 

Kursusfee

Ved tilmelding i 2023: 3.995,- for fire dages kursus  II  1.250,- for enkeltstående kursusdage.

København

YOGA NIDRA

Basiskursus

D. 25.-28. januar 2024

Kl. 9.00 - 17.00 alle dage

17952002018033994_edited.jpg

Sydsjælland

YOGA NIDRA

Fire fordybelsesdage

D. 2.- 5. november 2023

Kl. 9.00 - 17.00 alle dage

17939581757335640_edited.jpg
bottom of page