top of page

YOGA NIDRA
FOR BALANCE & VELVÆRE

HVIDGREN.png

Yoga Nidra oversættes ofte til ’yogiens søvn.' I en Yoga Nidra-session ligger deltageren ned i en behagelig stilling, imens underviseren guider igennem en dybdegående afspænding, en udforskning af krop og åndedræt og forskellige visualiseringsøvelser. Gaverne ved Yoga Nidra kan være mange: Velvære og ro, bedre nattesøvn, indre heling og personlig udvikling.

 

Teknikkerne kan virke meget enkle og ligetil - alle kan være med og få glæde af dem - men det er også en praksis med mange lag og dybder.  Yoga Nidra er særligt relevant for dig, der vil:

  • lære mere om yogafilosofi og -psykologi

  • vide mere om de forskellige bevidsthedstilstande, vi kan opleve i vores yogapraksis

  • styrke din egen og dine elevers / klienters interoceptive sans

  • blive endnu bedre til at guide visualiseringer og andre indre rejser

  • kunne bruge Yoga Nidra til at slippe den indre uro og harmonisere nervesystemet

  • lære at undervise enkeltpersoner såvel som grupper i Yoga Nidra

Tilmelding

Tilmelding er åben for alle interesserede, men er særligt relevant for yogalærer-studerende, yogalærere og terapeuter. Det er ikke obligatorisk at deltage på basiskurset inden fordybelsesdagene. Ved tilmelding i 2024: 3.995,- for fire dages kursus  II  1.250,- for enkeltstående kursusdage.

Tilmeld dig via siden her eller ved at sende en mail til kontakt@sattva-yoga.dk

Basiskursus: Yoga Nidra for balance & velvære

På dette kursus får du en god, grundlæggende forståelse for strukturen i en Yoga Nidra og lærer at skrive og formidle dine egne Yoga Nidra manuskripter. Vær også forberedt på selv at vende opmærksomheden indad og gå på opdagelse i dit indre landskab.

Fordybelsesdag: Søvn, drømme & dagbøger

Når vi sover godt, har det selvfølgelig stor betydning for vores velvære og vågne timer. Men også i den drømmende tilstand - Svapna - kan der åbne sig spændende muligheder for udforskning, leg og nye indsigter. På denne dag ser vi både på hvordan Yoga Nidra kan hjælpe os med at falde i søvn, sove bedre, huske vores drømme og måske endda bringe vores yogapraksis med ind i søvnen.

Fordybelsesdag: Indre helte & vise vejledere

En kursusdag, der inviterer til nysgerrighed og kreativitet. Her får du mulighed for at forbinde dig og gå i dialog med din indre viden og indsigt igennem visualiseringsøvelser og Yoga Nidra. Du får selvfølgelig også værktøjer til at guide dine elever / klienter på deres indre rejser.

 

Fordybelsesdag: Som lotusblomsten

På denne kursusdag, der tager afsæt i blandt andet Ayurveda. Her lærer du at sammensætte guidede opmærksomhedsøvelser, der tager udgangspunkt i den enkeltes behov og unikke konstitution. Denne kursusdag er særligt oplagt for dig, der ønsker at undervise Yoga Nidra en-til-en.

Fordybelsesdag: Hjertets dybeste længsel

Glæd dig til en hel dag med fokus på Sankalpa. Din Sankalpa kan fungere som en indre “vejviser” og hjælpe med at skabe klarhed, retning og motivation - både på yogamåtten, meditationspuden og i hverdag. Din Sankalpa er allerede i dig. Dit hjerte kender den. På denne kursusdag får du mulighed for at lytte indad og sætte ord på den. Dagen er også oplagt for yogaterapeuter og andre, der ønsker at bruge Sankalpa som et terapeutisk værktøj.

København

YOGA NIDRA

Basiskursus

D. 25.-28. januar 2024

Kl. 9.00 - 17.00 alle dage

17952002018033994_edited.jpg

Sydsjælland

YOGA NIDRA

Basiskursus

D. 5.-8. september 2024

Kl. 9.00 - 17.00 alle dage

_Z8A9512.jpg

Sydsjælland

YOGA NIDRA

Fire fordybelsesdage

D. 12.+ 13. + oktober & 1. + 2. november 2024

Untitled Session0821_edited.jpg

Kontakt

FORDYBELSESDAGE

Tilmeld dig enkelte kursusdage her. Husk at notere ønsket dato.

17939581757335640_edited.jpg
bottom of page