top of page

HVILE & VELVÆRE
RESTORATIV YOGA

Undervist af Sussie Jensen

og Mari Nordstrøm

Restorativ Yoga er en smuk og rolig yogapraksis, hvor kroppen støttes og får god tid i hver eneste stilling. Her er der ro og rum til at hvile og bare være til. Når yogastillingen, tiden og stilheden får lov til at gøre sit, kan effekten få mulighed for synke helt ind i cellerne. På dette kursus får du mulighed for at fordybe dig i din egen praksis samtidig med at du lærer at holde rum for og guide andre i Restorativ Yoga. Kurset klæder dig både på til at bruge enkelte restorative stillinger på mere aktive yogaklasser, undervise hele restorative yogaklasser og udbyde restorativ yoga en-til-en.

Kurset indgår i uddannelsessporet 'Yoga for balance og velvære' for dig, der ønsker en 300-timers advanced teacher training, men kan også sagtens stå alene.

Del 1: D. 25. til 27. oktober kl. 9.00-17.00

Tre kursusdage med både teori og masser af kvalitetstid på yogamåtten. Her lærer du en lang række restorative stillinger godt at kende, så du trygt kan inddrage dem i din praksis og undervisning. Sammen udforsker vi hvad Restorativ yoga er og kan - både med fokus på kroppens væv, på nervesystemet og sindet.

Hjemmeopgaver inden del 2

Inden den fjerde kursusdag, vil der være lidt hjemmearbejde: At ligge selv, at reflektere, og at undervise en heldig prøvekanin. Opgaverne formidles via kursistforum, hvor du også har mulighed for at sparre med dine undervisere og medstuderende, finde ekstra inspiration og dele dine refleksioner undervejs.

Del 2: D. 16. november kl. 9.00-17.00

Den afsluttende kursusdag, er for dig, der gerne vil have et kursusbevis og undervise andre i Restorativ Yoga. Her samler vi alle trådene og lærer blandt andet mere om programlægning og undervisning.

Tilmelding & Kursusfee

Dag 1-3 er åben for alle med interesse for Restorativ Yoga og lyst til at lære mere. Dag 4 er først og fremmest relevant for dig, der allerede er yogalærer-studerende eller yogalærer.

 

Alle lektioner, kursusmaterialer, adgang til kursistforum samt afsluttende kursusbevis: 5.500,-

 

Depositum på 500,- betales ved tilmelding. Der er mulighed for nem og gebyrfri ratebetaling.

Restbeløbet / første rate betales i juli 2024. Læs mere i tilmeldingsformularen.

Mari Nordstrøm

For mig er yoga er hjerteprojekt og en integreret del af hverdagen. Jeg brænder især for yoga og yogaterapi som en vej til større nærvær, velvære og indsigt - og selvfølgelig for at uddanne og videreuddanne yogalærere og -terapeuter.

På kurset her vil jeg undervise fire forskellige workshops med fokus på værktøjer, du især kan bruge, når du underviser individuelle sessioner. Jeg glæder mig til at møde dig!

Du kan læse mere om Mari her

Sussie Hayman Jensen

For nogle handler yoga mest om den fysiske del, jeg er optaget af hele pakken. Tager man filosofien og den meditative del med, bliver yoga en udviklingsvej – og et redskab til at håndtere det at være menneske.

Jeg har undervist igennem 20 år, både på hold, i enetimer, på uddannelser, workshops og retreats. På kurset her vil jeg stå for at guide dig trygt og godt ind i både den praktiske og mere teoretiske del af stoffet.

Du kan læse mere om Sussie her

bottom of page