ENEUNDERVISNING & TERAPI

Yogaterapi er et personligt og skræddersyet forløb, hvor du sammen med din terapeut bruger yoga-værktøjer til at opnå en større grad af velvære, harmoni og indsigt.

Fordi teknikkerne udvælges med udgangspunkt i netop dig, dine ønsker og behov kan yogaterapi foregå på forskellige måder. Ofte vil en yogaterapeutisk session bestå af et mix af samtale, nøje udvalgte yogastillinger, åndedrætsøvelser, og meditationsteknikker.

Yogaterapi kan også  kombineres med kropsterapi og terapeutisk / ayurvedisk massage.

Vi anbefaler at du starter med 3 sessioner. Derefter kan du booke opfølgende sessioner efter behov. Nedenstående eksempler er blot nogle af de emner, du  kan vælge at arbejde med i et yogaterapeutisk forløb. Skriv til os, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Medmindre andet aftales foregår alle sessioner på Sydsjælland.

FRISÆT ÅNDEDRÆTTET

Hvordan trækker du vejret lige nu?  Og hvad kan dit åndedræt fortælle dig om hvordan du har det? 

 

Åndedrættet skal gerne være frit og foranderligt, så det hele tiden kan tilpasse sig det, du i gang med. Men livet kan sætte sine spor - også i måden du  trækker vejret på.

 

I dette forløb fokuserer vi på at frisætte og balancere åndedrættet - til gavn for både krop og sind.

 

Hver session varer i ca 90 minutter.

Forløb af 3 sessioner: 2.850,-

Ekstra session: 850,-

Klippekort til tre ekstra sessioner: 1.850,-

MINDRE STRESS - MERE OVERSKUD

Stress kan komme til udtryk på mange forskellige måder, både fysisk og mentalt, og hænger ikke nødvendigvis direkte sammen med hvor travlt du har eller hvilke opgaver du skal løse i din hverdag.

I dette forløb arbejder vi med teknikker, der kan støtte dig i at finde ind til og holde fast i din indre ro. Når det parasympatiske nervesystem aktiveres, styrkes kroppens evne til at hele sig selv og sindets evne til at slippe tankemylderet.

Hver session varer i ca 90 minutter.

Forløb af 3 sessioner: 2.850,-

Ekstra session: 850,-

Klippekort til tre ekstra sessioner: 1.850,-

YOGA FOR INDRE BALANCE

Oplever du tristhed eller vinterdepression? Indre uro eller angst? Yogaterapi rummer en masse venlige og meget konkrete  værktøjer, du kan bruge, når du enten føler dig tung og træt eller hektisk og urolig.

Øvelserne vil selvfølgelig blive udvalgt og sammensat efter netop dig og dine omstændigheder. Yogaterapi kan sagtens kombineres med og fungere som supplement til andre former for terapi og behandling.

Hver session varer i ca 90 minutter.

Forløb af 3 sessioner: 2.850,-

Ekstra session: 850,-

Klippekort til tre ekstra sessioner: 1.850,-

ENETIMER & BEHANDLINGER

BOOST DIN YOGAPRAKSIS

Bliv klogere på din egen praksis og gå i dybden med lige præcis de yogastillinger, der er mest relevante for netop dig med eneundervisning i yoga. 

 

Et fint supplement til almindelig holdundervisning eller en oplagt mulighed for at komme godt i gang med din egen yogapraksis derhjemme.

 

1 session (75 minutter): 750,-

klippekort til 3 sessioner: 1.850,-

TERAPEUTISK ANSIGTSMASSAGE

Behandling af ansigt, nakke og skuldre løsner op for spændinger, mindsker spændingshovedpiner, gavner åndedrættet og beroliger nervesystemet.

 

Kan kombineres med øre- og afspændingsakupunktur, yoga nidra og kraniosakral-terapi. 

1 behandling (75 minutter): 750,-

Klippekort til 3 behandlinger: 1.850,-

YIN YOGA MASSAGE

Yin Yoga Massage kombinerer blide stræk af kroppens yin-væv med stimulering af meridianer og andre teknikker, der regulerer nervesystemet, frigør vejrtrækningen, gavner fordøjelsen og løsner op for spændinger i kroppen.

Kan eventuelt kombineres med akupunktur, yoga nidra og / eller terapeutisk ansigtmassage.

 

1 behandling (75 minutter): 850,-

Klippekort til 3 behandlinger: 1850,-

Sattva Yoga  II  Teglgårdstræde 8b, 3. sal  II  1452 Kbh K  II  Kontakt@sattva-yoga.dk