Stretch with Block

YOGATERAPEUTISKE FORLØB

Yogaterapi er et individuelt og skræddersyet forløb, hvor du sammen med din terapeut bruger yoga-værktøjer til at opnå en større grad af velvære, harmoni og indsigt.

Fordi teknikkerne udvælges med udgangspunkt i netop dig, dine ønsker og behov kan yogaterapi foregå på forskellige måder. Ofte vil en yogaterapeutisk session bestå af et mix af samtale, nøje udvalgte yogastillinger, åndedrætsøvelser, og meditationsteknikker.
Yogaterapi kan også  kombineres med kropsterapi og terapeutisk / ayurvedisk massage.

Forløbet består som minimum af 3 sessioner. Derefter kan du booke opfølgende sessioner efter behov. Nedenstående eksempler er blot nogle af de emner, du  kan vælge at arbejde med i et yogaterapeutisk forløb. Giv lyd fra dig, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Medmindre andet aftales foregår alle sessioner på Sydsjælland.

Image by Nine Köpfer
YOGATERAPEUTISK FORLØB

FRISÆT ÅNDEDRÆTTET

Hvordan trækker du vejret lige nu?  Og hvad kan dit åndedræt fortælle dig om hvordan du har det? 

 

Åndedrættet skal gerne være frit og foranderligt, så det hele tiden kan tilpasse sig det, du i gang med. Men livet kan sætte sine spor - også i måden du trækker vejret på.

 

I dette forløb fokuserer vi på at frisætte og balancere åndedrættet - til gavn for både krop og sind.

 

Hver session varer i ca 90 minutter.

Forløb af 3 sessioner: 2.850,-

Opfølgende sessioner derefter: 850,-

Image by Jeremy Yap
YOGATERAPEUTISK FORLØB

MINDRE STRESS - MERE OVERSKUD

Stress kan komme til udtryk på mange forskellige måder, både fysisk og mentalt, og hænger ikke nødvendigvis direkte sammen med hvor travlt du har eller hvilke opgaver du skal løse i din hverdag.

I dette forløb arbejder vi med teknikker, der kan støtte dig i at finde ind til og holde fast i din indre ro. Når det parasympatiske nervesystem aktiveres, styrkes kroppens evne til at hele sig selv og sindets evne til at slippe tankemylderet.

Hver session varer i ca 90 minutter.

Forløb af 3 sessioner: 2.850,-

Opfølgende sessioner derefter: 850,-

Image by Gemma Evans
YOGATERAPEUTISK FORLØB

YOGA FOR INDRE BALANCE

Oplever du tristhed eller vinterdepression? Indre uro eller angst? Yogaterapi rummer en masse venlige og meget konkrete  værktøjer, du kan bruge, når du enten føler dig tung og træt eller hektisk og urolig.

Øvelserne vil selvfølgelig blive udvalgt og sammensat efter netop dig og dine omstændigheder. Yogaterapi kan sagtens kombineres med og fungere som supplement til andre former for terapi og behandling.

Hver session varer i ca 90 minutter.

Forløb af 3 sessioner: 2.850,-

Opfølgende sessioner derefter: 850,-