IMG_0494_edited_edited.jpg

YIN YOGA
UDDANNELSE PÅ SYDSJÆLLAND

_B5A2164_edited.jpg
_B5A3167_edited_edited_edited.jpg

Drømmer du at om at fordybe dig i din yogapraksis og uddanne dig til yogalærer i et hjertevarmt fagligt fællesskab? Så er du meget velkommen på Sattvas grunduddannelse i Yin & Yoga.

 

Klassisk Yin Yoga er en dyb, langsom og meditativ praksis med stor effekt på både den fysiske krop, den energetiske krop, på tanker, følelser og på vores måde at være i kroppen (og i hverdagen) på. På denne uddannelse undersøger vi alt det og mere til. Glæd dig til at lære mere om blandt andet yin og yang, yogastillinger, kroppen, nervesystemet, sanserne, åndedrættet og pranayama, meridianer og chakraer, meditation og yoga nidra, yogahistorie og -filosofi, psykologi, sekvenseringsprincipper og undervisningsteknik. Igennem uddannelsen vil du opleve en masse kvalitetstid på yogamåtten - og lære selv at planlægge og undervise inspirerende yin yogaklasser.

Vi mødes i naturskønne omgivelser i Halvmånehuset på Sydsjælland. Her er der to smukke yogasale, grønne udendørsområder, højt til himmelen og alt hvad vi skal bruge til vores yogapraksis. Imellem modulerne fortsætter vi studierne online på Sattvas kursistforum. 

Jeg glæder mig til at dele fordybelsen med dig.

MN Signatur.png

Årets uddannelse i Halvmånehuset på Sydsjælland er allerede i fuld gang. Vil du vide mere om kursusstart i København senere i år?

Læs mere & tilmeld dig her

Vil du holdes opdateret om nye datoer for kommende hold i Halvmånehuset på Sydsjælland?

 

Tilmeld dig interesselisten her